De Fem Populäraste Extrajobben på Bonsai – Läs om Bonsais studentjobb.

Copywriting

Extrajobb för studenter inom copywriting blir allt vanligare då fler och fler företag blir måna om att synas digitalt. En välskriven hemsida är centralt i digitaliseringsprocessen. Därför har vi många kunder som efterfrågar hjälp med att t.ex. skriva texter till deras hemsida, produktbeskrivningar eller blogginlägg. Perfekt studentjobb.

Marknadsföringsjobb

Använd din kreativa sida från studierna för att skapa marknadsföringsmaterial eller hjälp till fysiskt att dela ut flyers och liknande. Ett bra studentjobb för den som vill knyta kontakter, skaffa sig erfarenhet eller få en fot in i marknadsföringsbranschen. 

Eventvärdar

Eventvärdar för företagsevent är vanligt att våra kunder efterfrågar. Ofta rör det sig om ett par studenter som kommer och hjälper till några timmar med servering. Eventen är oftast på kvällar vilket gör det enkelt att pussla ihop med ett studieschema. 

Ekonomi och administration

Fakturering, attestering, enklare bokföring. Perfekt för Bonsai-studenterna som studerar ekonomi eller för den detaljinriktade med ett intresse för ekonomi.

Informationshantering

Vi har ärligt talat inget bra namn på detta studentjobbet. Det handlar om att bearbeta texter och lyfta ut viktig information, hantera datasets i excel och liknande. Många av våra studenter har arbetat i excel, word och liknande program under sina universitetsstudier och är därför bekväma med det. Det gör att denna typen av studentjobb kan utföras med enkelhet.

 

Bonsai är en digital plattform som förmedlar jobb från företag till studenter. Företaget grundades 2015 och finns i Stockholm och Göteborg med planerad expansion till alla studentstäder under 2016/2017.

Vill du veta mer, kolla in Bonsais studentjobb.