Loading...

Studentbemanning och rekrytering

/Studentbemanning och rekrytering
Studentbemanning och rekrytering 2017-11-28T13:30:25+00:00

EXTRAPERSONAL ETT KLICK BORT

Idag är processen att hantera extrapersonal ofta tidskrävande. Oavsett ifall det handlar om event & konferenser med många inblandade eller IT och administration med ett fåtal personer – det är mycket att hantera.

Traditionell bemanning som komplement till detta är ofta osäker; du vet sällan vem som kommer och har inte tillgång till personalen. Nya personer varje gång ger ingen kontinuitet vilket leder till osäkerhet.

Med Bonsai löser vi detta. Genom vår plattform får du kvalitet genom kontinuitet och matchning av kompetens hos studenterna, flexibilitet, snabbhet & transparens genom plattformen.

Snabbheten gör även att du kan använda Bonsai till punktinsatser som tidigare inte varit möjligt – låt oss montera era nya möbler, transkribera intervjun, uppdatera er hemsida, agera bud etc.

Söker du personal? Fyll i nedan eller ring oss på 031-444333 så hjälper vi dig.

KVALITET

Ett av våra löften är kvalitet. Vi säkerställer detta i flera steg. Först och främst måste alla studenter som ansöker till Bonsai genomgå en intervjuprocess. Detta gör att vi känner oss trygga i alla som har tillgång till systemet. Under intervjun skapas en profil på studenten, vilket gör att kompetenser, tidigare erfarenheter och utbildning kategoriseras. När ett jobb dyker upp söker systemet efter personer som matchar beskrivningen, varpå personerna kontaktas.

En rating efter varje utfört arbete bekräftar att ni är fortsatt nöjda.

Kontinuitet möjliggörs genom att ni skapar din egen pool, antingen genom er historik eller genom att vi hjälper er att skapa en pool innan jobbet påbörjas.

FLEXIBILITET, SNABBHET OCH TRANSPARENS

Med flexibilitet menar vi att man bara bokar ett pass när behovet finns, det finns inga krav och inte kostnad att vara passiv, och vi kräver inte att ni ska använda oss.

Snabbhet kommer genom hur systemet distribuerar jobben – studenterna får genom Bonsais app en push-notis när ni bokar ett pass – vilket ger extremt snabb återkoppling, att många studenter ligger anslutna gör att man kan ha kort framförhållning med goda chanser till tillsättning.

Transparens ges genom att du alltid får direktkontakt med våra studenter. När en student accepterar ett jobbpass kommer ni i samma sekund få ett bekräftelsemail med namn och kontaktuppgifter till studenten, vill du ta kontakt med dem är det helt okej!

SENASTE NYHETER FRÅN BONSAI

  • Masterguide till LinkedIn

Masterguide till LinkedIn!

augusti 17th, 2017|Kommentarer inaktiverade för Masterguide till LinkedIn!

Bonsais Masterguide till LinkedIn! Varför har vi skapat vår Masterguide till LinkedIn? Jo, något vi har observerat den senaste tiden är

  • Bonsai Timanställda Studenter

Hur kan ditt företag tjäna på att ha timanställda?

juni 2nd, 2017|Kommentarer inaktiverade för Hur kan ditt företag tjäna på att ha timanställda?

Hur kan ditt företag tjäna på att ha timanställda? "Att ta in timanställda via er är det bästa beslutet på länge" Exakt

  • Studentbemanning - vi hjälper dig rekrytera eller bemanna upp din verksamhet

Varför ska ditt företag använda sig av studentbemanning?

mars 15th, 2017|Kommentarer inaktiverade för Varför ska ditt företag använda sig av studentbemanning?

Bonsai är det självklara valet när du letar efter studentbemanning. Vi är Bonsai. Vi har sedan vår lansering februari 2016 konstant