Söker du personal?

Vi ser till att din verksamhet kan fungera utan hinder genom att tillgodose dina personalbehov – med morgondagens teknik.

SÖKER DU PERSONAL?

Vi ser till att din verksamhet kan fungera utan hinder genom att tillgodose dina personalbehov – med morgondagens teknik.

PERSONAL ETT KLICK BORT

Idag är processen att hitta och hantera intern personal tidskrävande. Traditionell bemanning som komplement till detta är ofta lösningen. Här finns en mängd olika aktörer att välja mellan. Varför ska man i detta välja Bonsai?

Jo, för vi har lovat oss själva att bygga ett bemanningsbolag från grunden, så som man gör om man får börja från inget med all dagens teknik tillgänglig. Bonsai har två fundament – teknik och människa. Vi försöker bygga bort alla element kan skapa frustration i en traditionell process utan teknik som stöd. Tekniken frigör resurser till oss för att kunna ta hand om våra kunder och konsulter på bästa sätt. Vi pratar om Kvalitet, Snabbhet och Transparens.

KVALITET

Kvalitet får du genom vår höga träffsäkerhet tack vare alla våra tusentals aktiva användare på de skolor vi finns representerade på genom vårt verktyg Bonsai Campus. Du får även kvalitet i kommunikationen genom att vi kan investera mycket tid i våra kunder och konsulter eftersom plattformen sköter mycket av vår interna administration.

SNABBHET & TRANSPARENS

Snabbheten kommer som ett resultat av den mängd aktiva användare vi har, och hur vi kommunicerar med dem. I samma sekund som en annons går ut matchas det mot alla användare med relevant profil. Dessa kontaktas omgående genom vår app, varifrån de kan ansöka. Vårt långsiktiga mål är att en majoritet av våra kunder ska kunna få kandidater från oss inom 48h.

Transparens genom att vi alltid återkopplar, aldrig förskönar eller håller er som kunder svävande. Ni ska alltid få bra och ärlig information om hur vi ligger till i processen. När vi väl levererar ska alltid kvaliteten motsvara eller överstiga era förväntningar, lyckas vi inte hitta konsulter som motsvarar det ni behöver kommer ni också få veta detta.