Är du personen som drar med kompisarna på 5-kamp? Slår kollegorna i minigolf-turneringar? Hellre lyssnar på säljpoddar än att slökolla på Netflix? Bra, då vill vi att du fortsätter läsa!

Vi på Bonsai har lärt oss att bemannings -och rekryteringsbranschen är relativt oteknisk. Det är fortsatt mycket tidskrävande  manuellt arbete, långsamma processer och tunga administrativa sysslor. Vi vill skala bort de (tråkiga) delarna av arbetet och istället fokusera på de mer värdeskapande bitarna. Detta är möjligt tack vare vår egenutvecklade digitala plattform och gör att vi kan lägga mer tid på det vi tycker är kul: människan och mötet med våra kunder. Det är också där du kommer in i bilden för nu söker vi vår första säljare och därmed andra anställda till vårt Stockholmskontor som vi kommer dra igång under hösten 2019.

Vi söker efter dig som är en säljare ut i fingerspetsen. Vårt sälj på Bonsai är B2B och vi ser tidigare erfarenhet av B2B-sälj som meriterande, men ej ett krav. Har du studerat eller inte lägger vi inte speciellt stor vikt vid, så länge du uppfyller följande krav:

  • Du är tävlingsinriktad
  • Du är orädd och initiativtagande.
  • Gillar att prata i telefon, då du till stor del av tiden kommer boka in möten över telefon.
  • En lagspelare (som gärna får ha idrottat på hög nivå) som vill arbeta med motiverade och drivna individer. Hårt jobb ger resultat, och belönas rikligt på Bonsai.
  • Du ska gilla att jobba efter mål, och älskar att överträffa dem. Vi jobbar med höga KPI:er och du kommer att bli mätt i all din aktivitet (som du rapporterar till din chef i Göteborg).

Tjänsten innebär att du kommer prospektera, boka in möten över telefon, få träffa spännande kunder, bygga upp långvariga kundrelationer, erbjuda en ny bemanningslösning och utmana traditionell bemanning. Mycket ute på språng med telefonen i högsta hugg, helt enkelt. Då du kommer jobba som andre anställd på vårt Stockholmskontor kommer du få se dina kunder till stor del som dina kollegor och inte tycka livet är alltför tråkigt om du inte har ett helt gäng med kollegor fysiskt på plats – resten sitter i Göteborg. Men vi lovar att det kommer blir fler i Stockholm också.

Hos Bonsai erbjuds du en unik möjlighet som inte växer på träd. Vi är på väg att förändra hur bemanning bör går till. Dagens strukturer medför höga kostnader. Genom smarta system kan administrationen minimeras och effektiviteten maximeras. Är du fortsatt tveksam? Kom då gärna med frågor eller är du redan frälst skicka då din ansökan till sofia@bonsai.se.

Intervjuer kommer att hålla under oktober och starten är omgående, med hänsyn till uppsägningstid. Du kommer jobba i Stockholm.