Loading...

Account manager till Göteborg

//Account manager till Göteborg
Account manager till Göteborg 2017-07-31T15:37:26+00:00

ACCOUNT MANAGER TILL VÅRT GÖTEBORGSKONTOR – HAR DU DET VI SÖKER?

Vi söker vår striker, vår Zlatan Ibrahimovic eller Stina Blackstenius som öser in mål framåt – en vinnarskalle av rang, som hatar att förlora och lägger in en extra växel för att nå sina mål. Du är personen som gillar att ta initiativ och få saker att hända, både privat och på jobbet.
Du inspireras av historier kring teknikskiften – iPhonens introduktion, elbilens framfart. Gissa varför? För här kommer du få ta del av nästa – det som kommer ske inom bemanning. Som Account Manager på Bonsai kommer du vara med på en resa som är få förunnat. Du är med att skapar morgondagens bolag – vad gör du om två år hos oss? Säljchef i Sverige? Jobbar utomlands? Vem vet..

BEMANNING

Är en bransch som vuxit från liten till enorm på bara 20 år. Det är också en bransch med stark konkurrens – idag styrd av tillgången till bra kandidater.

Vad vi lärt oss, är att branschen är relativt oteknisk, med stora omställningar framför sig med gig-ekonomins framfart. Tidskrävande processer med manuellt arbete kommer inte längre behövas – så länge du sitter på marknadsförståelse i kombination med en stark teknikkultur. Detta är precis vad vi på Bonsai arbetar med – och är nu redo att växa, i en oerhörd takt.

OM TJÄNSTEN

Den kraftiga expansionen möjliggörs dels genom en ännu icke officiell produktlansering, som kommer ge helt nya processer för hur bemanning kan och bör bedrivas. Det hela bygger på transparens, bäst upplevelse mot kandidater, och innovativ teknik, både internt och externt. Bonsai räknar med att dessa produkter ska ge en genomsnittlig appointment time på mindre än 24h.

Med dessa förutsättningar behöver vi drivna personer med social kompetens till att bygga vår försäljning – ett moment som inte går att bygga bort med teknik, och som kommer agera motor i vår expansion. Tjänsten kommer likna en tjänst som en account manager – men med skillnaden att du är med och förändrar en industri från grunden.

Tjänsten innebär att du får träffa spännande kunder, bygga upp långvariga kundrelationer, erbjuda en ny bemanningslösning, utmanad traditionell bemanning. Mycket ute på språng, helt enkelt!

VI SÖKER DIG SOM

För att passa i rollen ska det finnas ett genuint intresse för människor och sociala sammanhang. Erfarenhet av försäljning är meriterande.

  • Du är social och framåt – du omger dig med mycket människor och älskar socialt umgänge
  • Du är en bra lyssnare, och en bra människokännare
  • Du ska känna ägande för ditt arbete, vi vill arbeta med motiverade och drivna individer. Hårt jobb ger resultat, och belönas.
  • Du gillar att jobba efter mål, och älskar att överträffa dem.

Du kommer snabbt förstå potentialen i den teknik som utvecklats. Bonsai andas innovation & entreprenörskap.

VAD

Hos Bonsai erbjuds du en unik möjlighet som inte växer på träd. Vi är på väg att förändra hur bemanning bör går till. Dagens strukturer medför höga kostnader. Genom smarta system kan administrationen minimeras och effektiviteten maximeras.

Bonsai är startat av tre killar från Chalmers under hösten 2015. Bonsai drivs av en strävan mot att förändra & förbättra. Hos oss får du ständigt utvecklas och utmanas. Vi vill vara ett spännande bolag att jobba på, där du känner dig dedikerad och delaktig. Bonsai skapar win-win för både personal, individen, kunden och Bonsai.
Du kommer växa med organisationen – och med driv och engagemang ges mycket ansvar. Det här är en chans som inte dyker upp många gånger under karriären.

SÅ SÖKER DU TJÄNSTEN

Vi vill inte ha vem som helst, och därför vill vi inte heller att man ansöker som vem som helst. Om du tycker tjänster låter intressant – börja med att skicka ett mail som beskriver varför du passar som account manager på Bonsai. Vem är du? Vad gör dig till en vinnare? Och framförallt – varför blev du intresserad av tjänsten på Bonsai?
Skicka ett kort mail till david@bonsai.se – Skicka även med ett uppdaterat CV med alla äventyr du varit med om tidigare.

Sista ansökningsdag: 16/8 – men observera att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare eftersom ansökningar behandlas löpande.