JUNIOR REACTJS-UTVECKLARE TILL BRANSCHLEDANDE IT-SYSTEM HOS BONSAI!

Har du ett stort intresse för app- och webbutveckling, söker du en arbetsplats med stark teamkänsla där du har möjlighet att själv påverka dina ansvarsområden? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig. Vi växer så det knakar och vill nu ha in dig som vill vara med och bygga upp vår digitala plattform inom både webb och app. Vi arbetar hårt för att förändra bemanningsbranschen genom digitalisering och är idag ett av Göteborgs snabbast växande start-ups på en av stans mest attraktiva adresser.

OM TJÄNSTEN

Bonsai sitter idag i fräscha lokaler innanför vallgraven i Göteborg närmare bestämt på Västra Hamngatan 9. Här kommer du tillsammans med vår CTO/Co-founder Alexander jobba tätt ihop för att så snabbt som möjligt kunna bygga upp ett gott samarbete. I utvecklingsteamet kommer du också jobba med en dedikerad app-utvecklare samt back-end/testare vilket gör det enkelt att bredda sin kunskap om man på sikt skulle vara intresserad av det. Genom återkommande veckomöten hålls utvecklingsteamet up to date på allt som händer på marknadssidan vilket gör det möjligt att snabbt få ett helhetsperspektiv och en genuin förståelse för varför vissa funktioner prioriteras framför andra.

Hos oss på Bonsai går laget alltid före jaget – och teamet jobbar alltid gentemot gemensamma mål. På Bonsai är man hjälpsam, ambitiös och målmedveten, framgång firas alltid med teambyggande aktiviteter, så som resor, goa frukostar etc.

ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare på Bonsai kommer du främst att arbeta med frontend-utveckling av vår applikation Bonsai Campus. Där du från dag ett kommer att ha möjlighet att jobba med hela utvecklingskedjan, från design och utveckling till implementering och integrering. Idag byggs våra applikationer i Javascript och vi använder oss uteslutande av ramverken ReactJS (Webb), React-native (App) och Node.js.

Du kommer i din roll som junior ReactJS-utvecklare jobba ihop med Alexander som kommer hjälpa dig in i verksamheten och lära dig systemen, så att du därefter kan ta dig an ett lämpligt första projekt. När du sedan blivit varm i kläderna finns möjlighet att ta sig an större integrationer och bli ansvarig för dessa.

VEM ÄR DU?

Har du tidigare jobbat med programmering inom Javascript och känner dig självgående inom det kommer du inte ha några problem med att lösa uppgifterna hos oss. Har du dessutom erfarenhet från något av de ramverk vi arbetar i är det meriterande. Ett stort plus är om du är intresserad av att jobba med både webb och app och inte är begränsad till ett av områdena.

Tjänsten passar dig som vill ta dig an en roll där du får chans att komma med egna idéer och tankar, ta mycket eget ansvar och jobba proaktivt med nya lösningar. Om du är en lagspelare som trivs med att din arbetsdag ibland snabbt kan förändras och där din förmåga att lösa problem sätts på prov så är detta rätt tjänst för dig!

HUR SÖKER DU TJÄNSTEN? 

Vi vill inte ha vem som helst, och därför vill vi inte heller att man ansöker som vem som helst. Om du tycker tjänsten låter intressant – börja med att skicka ett mail som beskriver varför du passar som programmerare på Bonsai. Vem är du? Vad gör du idag? och kanske viktigaste av allt – vad gör dig till Göteborgs bästa programmerare?
Skicka ett kort mail om dig till vår People Manager sofia@bonsai.se  – och skicka med CV när du ändå är igång så skulle vi bli väldigt glada. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!