Loading...

People manager till Göteborgskontoret

//People manager till Göteborgskontoret
People manager till Göteborgskontoret2017-10-13T08:25:21+00:00

PEOPLE MANAGER TILL GÖTEBORGSKONTORET – HAR DU DET VI SÖKER?

Bonsai växer – vi söker därför någon som kan hjälpa oss att hålla koll på vår community med studenter/konsulter. Bonsai arbetar för att förändra bemanningsbranschen genom digitalisering. Vi är ett härligt gäng som nu vill ge dig möjligheten att komma in tidigt och hjälpa oss att förändra branschen.

DIN ROLL

Jobbet går ut på att hantera orders från vår säljorganisation, publicera annonser via vår plattform och därefter hitta lämpliga kandidater. Man måste även arbeta som stöd, både med uppföljning både av studenter och kund. I detta förväntas du bygga en stark relation med kunden, och bädda för fler orders från samma bolag, du kommer alltså:

Attrahera och Rekrytera nya konsulter

Vårda kundrelationerna med aktiva (och inaktiva) kunder
Allt detta med ett personalansvar för våra konsulter
Visst administrativt arbete

Du kommer samtidigt hjälpa oss att identifiera fler processer som vi med hjälp av vår unika bemanningsplattform kan rationalisera bort. Helt enkelt en grym people-person, som förstår människor och samtidigt är en doer med stark drivkraft att få saker att hända.

VEM ÄR DU?

Vad du gjort tidigare är egentligen irrelevant. Ditt mindset är det viktigaste. Vi letar efter en driven person som på riktigt vill lära sig och bli bäst. Du älskar service och brinner för att göra kunder nöjda.

Typiska karaktärsdrag:

  • Människokännare
  • Serviceminded
  • Social och framåt
  • Ansvarstagande
  • Vilja att ständigt förbättra
  • Bra på att bygga relationer
  • Uppskatta en snabbrörlig miljö
  • Bekväm med försäljning/kundkontakt

SÅ SÖKER DU TJÄNSTEN

Vi vill inte ha vem som helst, och därför vill vi inte heller att man ansöker som vem som helst. Om du tycker tjänster låter intressant – börja med att skicka ett mail som beskriver varför du passar som People Manager Manager på Bonsai. Vem är du? Vad gör dig till en vinnare? Och framförallt – varför blev du intresserad av tjänsten på Bonsai?
Skicka ett kort mail till david@bonsai.se – och skicka med CV när du ändå är igång