Utvecklare till SNABBväxande startup

//Utvecklare till SNABBväxande startup
Utvecklare till SNABBväxande startup2017-11-02T10:51:53+00:00

Identifierar du dig som en HackeR med stort R?

Är du personen som hackade din första dator innan du lärde dig att gå? Byggde en kvant-dator när andra tog mopedkörkort? Programmerade världens första terminator som examensjobb på gymnasiet? Då är det möjligt att du har vad som krävs för att bli en del av teamet på Bonsai. Vi håller på att skapa magi, både med det som officiellt existerar idag men även med en icke-officiell produkt som redan idag har tusentals användare i flera städer. Eftersom potentialen är stor, söker vi nu personer som kan hjälpa oss att nå våra drömmar.

 

OM TJÄNSTEN

Rent konkret innebär tjänsten att du kommer vara med i utvecklingen av dessa produkter, du kommer arbeta tätt tillsammans med övriga på Bonsai – vi är ett lag, och alla tror starkt på vår vår vision och affärsidé. Bonsai har haft ett år som karaktäriserats av starkt tillväxt, från 3 personer i början av april, till 11 personer när vi gick in i november. Du kommer få vara med om en resa, och utveckla både din personlighet och dina tekniska färdigheter. Bredvid dig kommer du ha ett team med båda app och back-end utvecklare/testare.

Hos oss på Bonsai går laget alltid före jaget – och teamet jobbar alltid gentemot gemensamma mål. På Bonsai är man hjälpsam, ambitiös och målmedveten, framgång firas som ett lag. Här får man både upplevelser och goa frukostar, och om det går riktigt bra, både bullar och bubbel.

ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare på Bonsai kommer du främst att arbeta med frontend i vår nya app – Bonsai Campus. Där kommer du ha möjlighet att arbeta med hela utvecklingskedjan, från design och utveckling till implementering och integrering. Idag byggs våra applikationer i Javascript och vi använder oss uteslutande av ramverken ReactJS (Webb), React-native (App) och Node.js. Egentligen är detta dock inte något vi kräver, vi börjar alltid med VEM, sedan VAD – om du har ett genuint intresse för utveckling, tror på vår idé och har ett bra driv är du alltid intressant, oavsett bakgrund.

VEM ÄR DU?

Har du tidigare jobbat i Javascript och känner dig självgående inom det kommer du inte ha några problem med att lösa uppgifterna hos oss (se det som en merit). Har du dessutom erfarenhet från något av de ramverk vi arbetar i är det grädden på moset. Ett stort plus är om du är intresserad av att jobba med både webb och app och inte är begränsad till ett av områdena – men återigen, det börjar med VEM du är, VAD du kan är inte det viktigaste för oss, så länge det finns en stadig grund att stå på.

Du kommer få många chanser att komma med egna idéer och tankar, ta mycket eget ansvar och jobba proaktivt med nya lösningar. Är du en person som hatar monotona arbetsuppgifter, satta strukturer och en stark hierarki, då passar du bra här – här är det dynamiskt, varierande och entreprenöriellt ut i fingerspetsarna.

HUR SÖKER DU TJÄNSTEN? 

Vi vill inte ha vem som helst, och därför vill vi inte heller att man ansöker som vem som helst. Om du tycker tjänsten låter intressant – börja med att skicka ett mail som beskriver varför du passar som utvecklare hos Bonsai. Vem är du? Vad gör du idag? och kanske viktigaste av allt – vad gör dig till Göteborgs bästa person för tjänsten?
Skicka ett kort mail om dig till sofia@bonsai.se. Om du skickar med ett CV, GitHub, Linkedin eller något annat som visar på vem du är när du ändå är igång så skulle vi bli väldigt glada. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, vi behöver dig sedan igår!