STUDENTJOBB

Jobba när du vill var du vill, vi förmedlar
flexibla extrajobb till studenter

Studentjobb direkt i en app – visst låter det bra?
Studerar du på universitet, högskola eller KY i Sverige? Då kan du registrera dig på Bonsai för att få tillgång till studentjobben i appen. Bonsai passar alla – de som söker efter spännande extrajobb med koppling till sin utbildning, de som vill gå med i olika företagsspecifika pooler med flexibla arbetspass, till de som bara vill ta temporära uppdrag för att dryga ut helgkassan.

Bonsai betalar löner och sociala avgifter
Bonsai sköter all lönehantering och betalning av lagstadgade sociala avgifter. Det enda du behöver göra är att skicka dina uppgifter till Bonsai inför eller efter utfört uppdrag. Sedan är det bara luta sig tillbaka, eller jobba.
Läs här för information om lön.

Hur funkar det?
När du är registrerad kan du fritt välja bland jobben i appen. Om du väljer att gå med i en pool eller ta ett extrajobb så rapporterar du dina tider direkt i appen – vid småjobb sköts det automatiskt. Löneutbetalningen sker månadsvis med avstämning den 15e.

ALICE OM BONSAIS STUDENTJOBB

Hur kom du i kontakt med Bonsai?

– Jag kom i kontakt med Bonsai på industriell ekonomis arbetsmarknadsdag. Jag hade hört talas om det nystartade företaget tidigare och visade direkt mitt intresse. För det första tycker jag deras idé är klockren, att hjälpa företag undkomma deras småjobb och ge studenter chansen till bra extrajobb. Plus att det är inspirerande att få följa drivna och engagerade personer som grundarna till Bonsai och deras resa. På arbetsmarknadsdagen hade vi ett kort samtal och någon vecka senare var jag med på Bonsais första jobb. Alla jobb jag tagit har varit roliga och lättsamma. Det är dessutom väldigt enkelt att via deras app klicka i de jobb man vill ta. Jag rekommenderar alla att söka till Bonsai, det är det ultimata extrajobbet när man som jag, vill ha en varierande vardag och prova på nya saker.

ISA OM BONSAIS STUDENTJOBB

Varför valde du att söka dig till Bonsai?

Jag valde att söka mig till Bonsai dels för att jag gillar variationen av jobb det ger men också på grund av flexibiliteten. Jag har alltid arbetat vid sidan av skolan, men tillskillnad från tidigare arbeten ger Bonsai mig en större spridning på uppgifter och företag att arbeta med. Bonsai ger mig även möjligheten att lättare kunna tacka ja eller nej till att arbeta. Därav kan jag själv avgöra hur mycket jag kan arbeta för stunden, utan att behöva få dåligt samvete ifall jag behöver tacka nej till ett erbjudande. Något som jag upplever tyvärr många övriga fastare extrajobb kan ge.

LÄS OM BONSAI I MEDIA

  • Studentjobb och delningsekonomi, DI Digital utreder begreppen om Bonsai
  • Uber för studentjobb - Di Digital skriver om Bonsai

Bonsai vill bli ett Uber för studentjobb – tar steget till Stockholm

juli 29th, 2016|Kommentarer inaktiverade för Bonsai vill bli ett Uber för studentjobb – tar steget till Stockholm

Göteborgsbolaget Bonsai har byggt en plattform som parar ihop studenter med företag i behov av extra arbetskraft. Nu får bolaget nya delägare och expanderar till Stockholm. Målet är att bli ett Uber för studentjobb Uppdragen

  • Uber för studentjobb - Di Digital skriver om Bonsai

De matchar småföretagare med studenter

april 4th, 2016|Kommentarer inaktiverade för De matchar småföretagare med studenter

Nystartade rekryteringsföretaget Bonsai vill utmana arbetsmarknaden för småjobb. De har nyligen släppt en egen app och före nyår ska de finnas i landets samtliga studentstäder. David Karlsson, Alexander Kurtsson, Jonas Sharma och Erik Hedegren

  • Studentjobb och delningsekonomi, DI Digital utreder begreppen om Bonsai
  • Åtta hetaste delningskategorierna 2017. Bonsai med i listan

Åtta heta trender i den svenska delningsekonomin

april 3rd, 2016|Kommentarer inaktiverade för Åtta heta trender i den svenska delningsekonomin

Åtta hetaste delningskategorierna 2017. Ett Airbnb för grannens prylar, ett Tinder för hundälskare eller ett Uber för småjobb? Allt fler svenska entreprenörer prövar lyckan i delningsekonomin. Di Digital listar de åtta hetaste delningskategorierna just nu.