Tre Uppgifter Stockholmare vill outsource till Bonsais studentpool.

Innan officiell lansering i Stockholm (http://digital.di.se/artikel/bonsai-vill-bli-ett-uber-for-studentjobb–tar-steget-till-stockholm) utförde Bonsai pilotprojekt i vår kära huvudstad. Detta medförde att vi kunde upptäcka vad Stockholmarna upplevde var mest värdeskapande att outsourca till Bonsai:

Digitala Uppgifter

I Bonsais studentpool finns det studenter inom en rad olika utbildningsområden. Därför har vi kunnat utföra olika typer av digitala jobb som excel/powerpoint-jobb, översättningar, transkriberingar, content writing. Mer prisvärt än att anlita seniora konsulter.

Montering av IKEA-möbler

Det är helt klart en högre alternativkostnad för företag i Stockholms innerstad att montera sina IKEA-möbler än att outsourca det till Bonsai. Genom att använda Bonsais plattform kan de anställda fokusera på core-verksamheten.

Event –och Serveringspersonal

Med ett par få knapptryck kan företag enkelt öka personalstyrkan. Används för allt från att dela ut flyers till servering vid företagsevent.

Bonsai är en digital plattform där företag kan outsourca ”småjobb” till universitets –och högskolestudenter. Tack vare en stor studentpool med en diversifierad kunskaps –och utbildningsbas kan ett brett spektrum av jobb outsourcas. Bonsais plattform stödjer också rekrytering av deltidspersonal i form av studenter.

Läs mer på Bonsais hemsida

/Jonas

Läs även

Plattform För Outsourcing av Temporära Jobb till Studenter Lanserar i Stockholm

Outsourca Era Småjobb Till Studenter med Bonsai